• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Kuststrook Bali
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Kuststrook Bali 2019

x
Vakantie Kuststrook Bali 2019
De kuststrook van Bali is een van de mooiste kuststroken ter wereld. Uit alle windstreken strijken mensen hier neer om van de heerlijke stranden en geweldige cultuur/natuur te genieten. Stranden in plaatsjes als Kuta komen wereldwijd voor in gidsen van de mooiste stranden ter wereld. Aan de kuststrook liggen ook talloze kleinere, minder ontdekte plaatsjes dan bijvoorbeeld Kuta of het eiland Benoa.

Klimaat Bali

Het klimaat op Bali is tropisch. Het hele jaar door ligt de temperatuur gemiddeld tussen de 20-30 dertig graden. Met name in de maanden juni en september is het heerlijk toeven aan de kuststrook van Bali. Er valt in deze maanden een stuk minder regen dan in de rest van het jaar. Desondanks valt er op een van de drie dagen nog een flinke tropische bui. Geniet van een heerlijke vakantie aan de kuststrook van Bali in 2019.

Meer over Kuststrook Bali >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01