• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Sveti Vlas
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Sveti Vlas 2019

x
Vakantie Sveti Vlas 2019
In het Bulgaarse Sveti Vlas kunt u een heerlijke vakantie beleven. Het dorpje heeft ongeveer 3000 inwoners en ligt op 4 kilometer afstand van het geliefde Sunny Beach. Het strand ligt direct aan de Zwarte zee waar u kilometerslange stranden treft. Zin in de zon? Boek nu uw vakantie naar Sveti Vlas voor 2019!

Excursies in Sveti Vlas

Op het strand zijn een aantal watersporten te beoefenen. Verder is het een schitterende plek om diepzee te duiken. Onder water is het hier namelijk prachtig. Op het vaste land worden er ook enkele excursies georganiseerd die de moeite waard zijn.

Schone lucht

Interessant om te vermelden is dat Sveti Vlas (afgekort St. Vlas) aan de uitlopers van het Balkan gebergte (Stara Planina) is gelegen. Door dit gebergte wordt Bulgarije als ware in tweeën gesplitst in een Noordelijk en Zuidelijk deel. Door de bergen en de ligging aan zee heeft het een prettig klimaat en de lucht is buitengewoon schoon.

Meer over Sveti Vlas >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01