• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Costa del Silencio
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Costa del Silencio 2019

x
Vakantie Costa del Silencio 2019
Costa del Silencio is een kleine badplaats aan de zuidkust van het mooie eiland Tenerife. Het plaatsje beschikt over een zand- en grindstrand, namelijk het Silencio-strand. De kust is verder zeer rotsachtig en de omgeving is heuvelachtig. Het weer is hier - net als op heel Tenerife - het hele jaar door heerlijk. Klinkt aantrekkelijk? Bekijk nu ons aanbod voor een vakantie naar de Costa del Silencio in 2019!

Costa del Silencio ligt vlakbij een gezellige haven

Costa del Silencio ligt ongeveer 1 km van het plaatsje Las Galletas. Hier vindt u een kleine haven en het Las Galletas-strand, wat voornamelijk bestaat uit keien en zwart zand. Achter het strand bevindt zich een promenade met diverse leuke winkeltjes en restaurants.

Mooie plek op Tenerife om te duiken

Deze vakantiebestemming heeft een zeer rustige omgeving, maar je kunt er ook van alles doen. Las Galletas is een prachtige plaats om te duiken of maak diverse wandelingen en ontdek het mooie Canarische eiland Tenerife.

Meer over Costa del Silencio >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01