• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Havana
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Havana 2019

x
Vakantie Havana 2019
Havana is de intrigerende hoofdstad van Cuba. Er is een enorme hoeveelheid cultuur en geschiedenis in deze stad te ontdekken, dus ook als u niet in Havana maar elders op het eiland verblijft, is een bezoek eigenlijk een must. De drie wijken waaruit de stad bestaat laten alle een totaal verschillende indruk achter. In het oude deel vindt u de bezienswaardigheden en voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan; in het centrum vallen de verschillende bouwstijlen uit verscheidene tijdsperken op en het zogenoemde verboden Havana is tegenwoordig de belangrijkste en meest prestigieuze wijk. Breng een onvergetelijke vakantie in Havana in 2019 door!

Bezienswaardigheden in Havana

Havana is een fantastische stad om te ontspannen. Naast ontspanningsmogelijkheden zijn er ook veel bezienswaardigheden. Als u door de stad loopt ziet u gelijk waarom Havana zo’n prachtige stad is. Bewonder de oude huizen, kerken en paleizen. Bezoek daarnaast één van de musea die de stad kent. Dit is zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Bruisend uitgaansleven in Havana

In Cuba wordt veel salsa gedanst. Dit is ook goed terug te vinden in het uitgaansleven. In een aantal cafés, zoals Café Cantante en in de Case de la Música, is de salsa uitgebreid te bewonderen. Onder het genot van een drankje kunt u genieten van deze dans. Daarnaast kunt u zelf lekker dansen in een nachtclub. In vrijwel elke club staat iedereen ook in 2019 weer te swingen.


Meer over Havana >
1 Vakantie

Hotel Inglaterra Havana


Cuba • Havana
  • Internet
  • Autoverhuur
  • Livemuziek
  • Ligging in het centrum
Vind hier de voordeligste aanbieder!
Vergelijk Vergelijk reisaanbieder Vergelijk reisaanbieder
2 aanbieders

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01