• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Ayia Napa
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Ayia Napa 2019

x
Vakantie Ayia Napa 2019
Een leuk plaatsje op Cyprus is Ayia Napa. Het vissersdorp is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een zeer populaire plaats op Cyprus. De stranden behoren tot de mooiste stranden van Cyprus, waardoor veel toeristen er graag verblijven. Er zijn inmiddels tal van prachtige hotels in Ayia Napa waar u uitermate goed kunt vertoeven. Naast de hotels zijn er veel nachtclubs waar u zich tot in de late uurtjes kunt vermaken. Het wordt niet voor niets het tweede Ibiza genoemd. Kortom, een vakantie in Ayia Napa in 2019 zal u veel plezier brengen.

Klimaat Ayia Napa

Tussen april en november is het uitstekend toeven in Ayia Napa. De gemiddelde maximumtemperatuur schommelt in deze periode tussen de 22 en 33 graden. Het aantal zonuren bedraagt zo’n negen per dag. Op goede dagen loopt dat aantal al gauw op tot zo’n twaalf. Met zeetemperaturen van rond de 25 graden is zwemmen prima te doen. Neerslag is slechts sporadisch aanwezig.

Te doen

Ayia Napa is vooral onder Britse toeristen bekend als een feestbestemming. Er zijn talloze nachtclubs waar in het hoogseizoen dagelijks de gaafste feesten worden gehouden. Overdag zijn watersporten immens populair. Met name waterskiën en parasailen wordt veel gedaan. Een bezoek aan het grootste waterpark van Europa ‘Waterworld Themed Park’ zullen ook weinigen nalaten.

Meer over Ayia Napa >
1 Vakantie

Limak Babylon


Cyprus • Ayia Napa
Geen aanbieders
Vergelijk
0 aanbieders

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01