• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Larnaca
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Larnaca 2019

x
Vakantie Larnaca 2019
Larnaca is een badplaats in het zuidoosten van het eiland Cyprus. Het plaatsje staat bekend als een van de meest toeristische bestemmingen van het land. Een combinatie van de zachte omstandigheden aan de baai van Larnaca en rijke culturele historie zorgen voor deze populariteit. Het stadshart met haar talloze barretjes is tevens enorm gezellig. Hetgeen een extra dimensie geeft aan een vakantie in Larnaca in 2019. Erg leuk zijn verder de diverse excursies in de omgeving.

Klimaat Larnaca

Het klimaat in Larnaca is erg zacht. Tussen april en november ligt de maximumtemperatuur gemiddeld tussen de 23-34 graden. Bovendien schijnt de zon zo’n acht uur per dag. Neerslag valt er in deze periode amper en de zeetemperatuur is midden in de twintig graden. Als november eenmaal gedag heeft gezegd wordt het een stuk frisser op Cyprus. Desondanks schijnt de zon gemiddeld nog zo’n zes uur per dag en wordt het op een goede dag nog zo’n twintig graden.

Activiteiten

Parallel aan de zee loopt het Voroklini Beach Trail. Een prachtig wandelpad langs de rijke Cypriotische natuur. Een andere leuke wandeltocht is door het Pattichio Park. Natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken met de zeldzame soorten planten en dieren. Bent u niet zo’n wandelaar? Ga eens gocarten in Nicou of in Despoinas Pattichi Ave. Een ander leuk uitstapje is het kamelenpark.

Meer over Larnaca >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01