• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Luxor
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Luxor 2017

x
Vakantie Luxor 2017
Luxor is de meest bekende cultuurhistorische stad van Egypte en staat bekend als het mooiste openluchtmuseum ter wereld. Onder andere de Karnak-tempel en de Luxor-tempel zijn bewaard gebleven uit de Egyptische oudheid. Maar ook beelden, graftombes en handwerk uit het verre verleden zijn in de stad te bezichtigen. Een vakantie in Luxor in 2018 is een culturele ervaring die u niet snel zult vergeten!

Klimaat Luxor

In Luxor is het, het hele jaar warm en droog. Tussen november en februari is het, het fijnste om de stad te bezoeken. In deze maanden is de verstikkende hitte namelijk nog niet écht toegeslagen. Het is dan tussen de twintig en dertig graden. In de absolute zomermaanden lig de temperatuur regelmatig ruim boven de veertig graden. In deze maanden is het geen aanrader om naar Luxor te vertrekken.

Toerisme Luxor

Met haar gigantische hoeveelheid schatten uit de oudheid is het niet verbazingwekkend dat het toerisme de hoofdbron van inkomsten is. Het aantal inwoners ligt op ongeveer half miljoen en het merendeel hiervan leeft van het toerisme. Bekijk hier het aanbod voor 2018.

Meer over Luxor >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Damrak 83a
1012LN Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01