• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Kefalonia
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Kefalonia 2019

x
Vakantie Kefalonia 2019
Het eiland Kefalonia is een prachtig groen eiland in de Ionische Zee. De laatste jaren hebben ook de toeristen deze fraaie bestemming ontdekt. Met een kustlijn van maar liefst 254 km en een oppervlakte van 782 km2 is dit het grootste eiland van de Ionische Eilanden. In de hoofdstad van Kefalonia, Argostoli, vindt een haven en talrijke restaurants, bars en terrasjes. Om uw vakantie echt uniek te maken komt u ’s morgens tussen 8 en 9 uur naar Argostoli. Dan kunt u hier namelijk de 2 onechte katerschildpadden zien die op het eiland leven. Ze komen dan smullen van de visresten die afkomstig zijn van de vissersboten. Overtuigd van de charme van Griekenland? Een vakantie naar Kefalonia in 2019 is ideaal voor u!

Geniet van de natuur op Kefalonia

Wees vooral niet bang dat u niks te doen heeft op Kefalonia. Het eiland heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden en er is veel natuurschoon te bewonderen. Zo zijn er 2 monumentale grotten, de Drogarati grotten, en het Melissani meer. Ook zijn er talrijke havenstadjes die op uw bezoek wachten. Het klooster van de heilige Gerasimos is zeker ook de moeite waard om te bekijken. Verder heeft u nog de mogelijkheid om musea of een natuurpark te bezoeken. Gaat u er graag zelf op uit? Huur dan een auto en maak een dagtocht om het eiland te bewonderen.

Schitterende stranden op Kefalonia

De vele stranden en het helder blauwe water zorgen ervoor dat Kefalonia voor u een waar paradijs is. Het strand Mytos Beach is dan ook niet voor niets een van de mooiste stranden van Europa. Geniet hier van de mooie uitzichten op de andere eilanden en de zee. Met een typisch mediterraan klimaat is het in de zomer warm en droog met een gemiddelde temperatuur van 30 ̊C. Door de vruchtbare grond zijn op het eiland veel wijnranken te vinden. Ook staat het bekend om zijn honing en witte kaas. Op en top genieten van dit eiland zal dus zeker niet moeilijk worden.

Meer over Kefalonia >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01