• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Lesbos
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Lesbos 2019

x
Vakantie Lesbos 2019
Met zo’n 125.000 inwoners is Lesbos het op drie na grootste eiland van Griekenland. De hoofdstad van het eiland is Mytilini. Deze authentieke stad wordt gekenmerkt door haar idyllische kaden, uitgestrekte groene heuvels en fraaie burcht. Het eiland ligt in de Egeïsche zee, dichtbij Turkije. Overtuigd? Boek dan nu uw vakantie naar Lesbos voor 2019!

Lesbos heeft kindvriendelijke stranden

De warme zomers en zachte winters maken Lesbos tot een heerlijke vakantiebestemming. De stranden zijn kindvriendelijk en de liefhebbers van watersport en wandelen kunnen op het eiland hun lol op. Bovendien vindt u in Mytilini tal van gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. De Griekse keuken is voortreffelijk en betaalbaar en de Ouzo staat voor u klaar.

Verschillende soorten accommodatie op Lesbos

De accommodaties op Lesbos variëren in luxe en aan de lange kustlijn bevinden zich zowel rustige badplaatsen als meer toerische steden. Goed bezochte plaatsen zijn onder andere Mytilini, Petra en Molyvos. De lokale bussen vormen op dit prachtige eiland een prima vervoermiddel.

Meer over Lesbos >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01