• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Negril
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Negril 2019

x
Vakantie Negril 2019
In het westen van Jamaica, aan de zuidkust ligt Negril. Wat ooit begon als een klein vissersplaatsje, waar reizigers alleen met de boot konden komen en overnachtten bij de lokale bevolking is inmiddels uitgegroeid tot een luxe vakantiebestemming met een scala aan accommodaties met topvoorzieningen. Negril is echter nog steeds relatief onbekend en u kunt nog steeds genieten van de authentieke charme en gastvrijheid van Jamaica tijdens uw vakantie in Negril in 2019.

Authentiek 'Negrillo'

In 1494 kwamen de Spanjaarden aan in Negril en vonden daar een idyllische plek omgeven door zwarte kliffen. Ze noemden het dan ook 'Negrillo', de kleine zwarte. Het stadje bleef een klein onbekend vissersplaatsje tot in de jaren vijftig de West End Road werd gebouwd en het toerisme zich langzaam begon te ontwikkelen. Sinds de jaren zeventig zijn er vele accommodaties gebouwd variërend van kleine familiehotels tot luxe all-in resorts met vele voorzieningen. De prachtige omgeving en rust blijft echter behouden, Negril streeft naar ecologisch verantwoord toerisme.

Van Seven Mile Beach tot tropisch regenwoud

Jamaica heeft een tropisch klimaat met temperaturen variërend van 25 tot 30 graden Celsius. Het water is daardoor het hele jaar door aangenaam warm. De omgeving van Negril is zeer divers. Ten noorden van de West End Road vindt men tropisch moeras en regenwoud met bijzondere planten en exotische dieren, kenmerkend voor midden en zuid Amerika. En natuurlijk is er het prachtige witte strand in Negril, vaak genoemd als één van de mooiste stranden ter wereld, ook wel eens 'the Seven mile beach' genoemd. Het strand is inderdaad indrukwekkend lang, maar is in werkelijkheid ongeveer 4 mijl lang, wat nog steeds zeker 6.4 km is.

Elke dag iets ondernemen

De locatie van Negril biedt veel mogelijkheden om van de diverse omgeving te genieten. Avontuurlijke types kunnen op excursie naar the Great Morass om alligators te spotten of kunnen tuben in de rivier in de jungle, maar ook kunt u tropische watervallen en diepblauwe mineraalbronnen bezoeken, paardrijden over het strand, parasailen, diepzeevissen of duiken met ervaren duikinstructeurs tussen prachtig beschermd koraal. Zoekt u liever uw rust op dan kunt u genieten van het uitgestrekte rustige strand, één van de vele spa's in Negril, boottochten of gaan voor een unieke ervaring: zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving in de Dolphin Cove.

Rum en Reggae

De Jamaicaanse keuken is een mix uit alle verschillende culturen die op het eiland te vinden zijn. Zo zijn er invloeden uit Spanje, Engeland, Afrika en Azië. Met name rond de Belgische vuurtoren die zich langs de West End Road bevindt zijn er verscheidene traditionele Jamaicaanse restaurantjes en barretjes te vinden waar men samen met de lokale bevolking kan genieten van Jamaicaanse kip, vers gevangen vis, tropisch fruit en natuurlijk de beroemde Jamaicaanse rum onder het genot van livemuziek van reggaebandjes. Heeft u er hierna nog steeds geen genoeg van gekregen? Dan is er op het strand altijd wel ergens een feest te vinden.


Kortom: Negril is een bijzondere bestemming die nog niet echt ontdekt is door het massatoerisme en u zou kunnen verrassen in 2019!

Meer over Negril >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01