• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Zaton
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Zaton 2019

x
Vakantie Zaton 2019
Zaton, dat direct aan de helderblauwe zee ligt, is een mooi vakantiedorp gelegen in de Dalmatië streek in Kroatië. U kunt hier genieten van het prachtig heldere zeewater en daarnaast kunt u hier uitstekend duiken, waterfietsen, kanovaren, surfen en roeien. De vakantiebestemming is zeer geschikt voor familie vakanties. Het strand is ongeveer 1,5 km lang en bestaat voornamelijk uit zand en kiezels. Hier kunt u bij uitstek genieten van uw welverdiende vakantie in Zaton in 2019.

Kroatië heeft historische overblijfselen uit de Romeinse tijd

Vlakbij Zaton vindt u het historische stadje Nin, waar de Romeinse invloeden nog duidelijk zichtbaar zijn. Hier hebben veschillende Kroatische koningen gewoond en de kleinste kathedraal ter wereld vindt u hier.

Prachtige omgeving nabij Zaton

Een unieke ervaring is het kanovaren op de Zrmanja rivier, één van de mooiste en helderste rivieren van Europa. Geniet van de mooie omgeving omringd door de prachtige flora en fauna. Of ga naar één van de prachtigste natuurverschijningen, de Platvice meren. Dit gebied bestaat uit 16 meren en maar liefst 92 watervallen!

Meer over Zaton >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01