• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Vilamoura
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Vilamoura 2019

x
Vakantie Vilamoura 2019
Vilamoura aan de Zuid-Portugese kustlijn is ongelofelijk goed ingesteld op toerisme. U heeft hier een ruime keus uit verblijfsaccommodaties, de badplaats is makkelijk te bereiken vanaf een nabijgelegen luchthaven en vrijwel alle activiteiten zijn hier mogelijk. Zo kunt u watersporten beoefenen en heeft de plaats tennisbanen, maar verreweg het meest bekend van Vilamoura zijn de golfbanen – maar liefst zes in aantal! Jaarlijks vinden hier dan ook meerdere wedstrijden plaats. Als golfliefhebber is het dus eigenlijk een must om hierheen te komen, maar ook anderen zal een vakantie in Vilamoura in 2019 zeker goed bevallen!

Vilamoura is een waar golfparadijs

Met mooie witte stranden en een geweldig grote jachthaven is dit een van de grootste Europese toeristenoorden. Daarnaast treft u hier ook maar liefst 5 golfbanen, waar tevens jaarlijks diverse grote wedstrijden gehouden worden.

Driehonderd dagen zonneschijn in Vilamoura

Vilamoura is niet louter toeristisch. In het centrum zijn bijvoorbeeld leuke boetiekjes en restaurants die lokale gerechten serveren. En de prestigieuze jachthaven is eveneens een bezoek waard. Net buiten Vilamoura bevinden zich ook enkele bezienswaardigheden, waaronder Romeinse ruïnes. En met een warm mediterraan klimaat is het eigenlijk het hele jaar goed toeven in deze badplaats met schitterende stranden. Hier zoekt u uw ideale verblijfsaccommodatie uit, dus oriënteert u zich alvast op het aanbod in 2019!

Meer over Vilamoura >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01