• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Djerba
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Djerba 2019

x
Vakantie Djerba 2019
Djerba is een eiland in de Middellandse zee dat onderdeel uitmaakt van Tunesië. Het eiland is vijfhonderd vierkante kilometer groot en wordt bewoond door een kleine 75 duizend mensen. Djerba is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar de meest populaire toeristische bestemming van het Noord-Afrikaanse land. Geïnteresseerd? Bekijk nu ons aanbod voor een vakantie naar Djerba in 2019!

Djerba is de toeristische hoofdstad van Tunesië

Djerba is sinds de economische bloei in Tunesië uitgegroeid tot toeristische hoofdstad van het land. Het gezellige eiland trekt in totaal zo’n dertig procent van de toeristen aan. Deze worden ondergebracht in uiteenlopende accommodaties. Hiervan is het merendeel aan de prachtige stranden gevestigd. Een groot pluspunt is de betaalbaarheid van het vakantie-eiland.

Klimaat Djerba

Het klimaat op het eiland is extreem aangenaam. Gedurende de periode maart tot en met november schommelt de gemiddelde maximumtemperatuur tussen de 20 en 34 graden Celsius. Het aantal zonuren varieert in deze periode van acht tot twaalf per dag. De zee begint in maart bij circa vijftien graden en bereikt in augustus haar piek van achter in de twintig graden. In november is de zeetemperatuur nog altijd ruim boven de twintig graden.

Schitterende stranden op Djerba

Een vakantie op Djerba is vooral voor mensen die houden van een strandvakantie ideaal. Het eiland heeft namelijk prachtige stranden die zijn omringd door honderden palmbomen. Het is echt genieten op de stranden. Relax op het strand of beoefen een watersport.

Uitstapjes op Djerba

Het eiland heeft meer te bieden dan prachtige stranden. In verschillende plaatjes maakt u kennis met de Tunesische geschiedenis en cultuur. Hier zijn overblijfselen te vinden uit het Romeinse tijdperk. Wilt u een typisch Tunesische maaltijd, ga dan gezellig eten in één van de traditionele restaurants.

Meer over Djerba >
Geen vakanties gevonden
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor de door u opgegeven criteria of zoekopdracht. Probeer een nieuwe zoekopdracht of verwijder enkele van de geselecteerde filteropties.

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01