• Onafhankelijke vergelijker We vergelijken alle aanbieders
  • Alleen ANVR-aanbieders Altijd zekerheid & kwaliteit
  • Vind de laagste prijs Met onze handige vergelijker
HomeVakantie Sarigerme
Aanbiedingen
Verzorging
Aantal sterren
Afstand tot het strand
Kenmerken
Afstand tot het centrum

Vakantie Sarigerme 2019

x
Vakantie Sarigerme 2019
Sarigerme is een toeristisch plaatsje in het zuidwesten van Turkije. Het dorp ligt direct aan zee en is niet heel bekend bij de grote massa. Het plaatsje beschikt over een kilometerslang zandstrand. Hier liggen de mooiste all inclusive hotels van Sarigerme. Een bijzondere bestemming voor uw vakantie in Sarigerme in 2019 is: Hilton Dalaman met een eigen golfresort. U vindt de luchthaven van Dalaman al op 15 minuten rijden.

Bescheiden toerisme in Sarigerme

Enorm groot is Sarigerme niet, maar desondanks is praktisch alles aanwezig in het plaatsje. In de hoofdstraat vindt u meerdere leuke winkeltjes, markten, een dozijn restaurants en meerdere bars voor alle smaken. Het nachtleven is niet heel uitgebreid, maar is zeker aanwezig in Sarigerme. Het strand is slechts op 900 meter van de hoofdstraat verwijderd.

Stukje geschiedenis

Sarigerme heeft zich pas de laatste twee decennia ontpopt tot een toeristisch oord. Gelegen in de provincie Mugla en grenzend aan de stad Ortaca werd in 1990 het eerste hotel uit de grond gestampt. De aandacht die dit kreeg trok vervolgens veel buitenlandse investeerders, waarna het balletje is gaan rollen. Momenteel is Sarigerme nog druk bezig om haar toeristisch bereik verder te vergroten.

Sarigerme strand

Het strand van Sarigerme is werkelijk waar uitstekend. Over een lengte van 7 kilometer strekt het witte zandstrand zich uit. De blauwe vlag (keurmerk voor een schoon en veilig strand) is aanwezig. De zee blijft vrij lang ondiep, hetgeen uitermate geschikt is voor kinderen. Het frisse briesje maakt het ook in de zomer zeer aangenaam om in Sarigerme te verblijven.

Meer over Sarigerme >
1 Vakantie
9.2

Hilton Dalaman


Turkije • Sarigerme
  • Tienerclub
  • Bioscoop
  • 7 Buitenzwembaden
  • 6 A la carte restaurants
Vind hier de voordeligste aanbieder!
Vergelijk Vergelijk reisaanbieder
1 aanbieder

Vakatoo.nl
Spui 10
1012WZ Amsterdam

De Vakantiezoeker B.V.
KvK: 53784650
Btw: NL851016649B01